Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

News

BISÅN, nytt, norsk band med debutsingle

Ketil Sveen

https://believemusic.lnk.to/Bisan-SinkTheSun
Vi vil gjerne presentere BISÅN, en norsk «power trio» med vokal/gitar, bass og trommer. Altså en velprøvd og velfungerende oppskrift fra The Jimi Hendrix Experience og Cream og framover, i dette tilfelle i form av tre unge og dyktige norske musikere.

Bandet består av Eirik Næss på vokal og gitar, Fredrik Karlsen på bass og Anders Langset på trommer. Førstnevnte kommer fra Larvik, de to andre fra Hønefoss. Selv om bandet BISÅN er ferskt, har medlemmene erfaring fra å spille med Erik og Kriss, Noora Noor, Chris Medina, Astrid S, Alejandro Fuentes, CDLM, Sandra Lyng, Sirius, Silya m.fl. Alle medlemmene har enten mastergrad eller bachelor innen musikkfag, så Bisån er et ungt band med massevis av erfaring.

BISÅN ble startet i mars 2015 med intensjon om å rocke løs på en enkeltstående konsert. To år senere er gutta i full gang med innspilling av debut-album. Første singel "Sink The Sun" utgitt 19. mai 2017 gir en smakebit på hva BISÅN handler om. Sangen er innspilt i Velvet Recording, Spydeberg med Christer Krohg som medprodusent og tekniker. Eirik Næss står for teksten, alle tre medlemmer har bidratt som komponister.

Med inspirasjon fra band som Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin gir bandet også plass til en pop-sensibilitet som minner om artister som James Bay og John Mayer. Trioen har brukt de to første årene av sin levetid som et klassisk garasjeband, på en hytte i fjellet hvor blod, svette og tårer har blitt lagt inn i å perfeksjonere låter og sound. Alle disse timene høres; spesielt når man opplever BISÅN live. De er et levende eksempel på en godt kjent sannhet, nemlig at rocken fortsatt lever!

Austestad med ny platebok For folk flest. Releasekonsert Kampen Bistro 6.04

Ketil Sveen

For folk flest er tittelen på den nye plateboka til Austestad. Den fysiske utgivelsen er en billedbok på 108 sider, med sangtekster, kortfortellinger og vedlagt CD. Boka veier 1 kg, den er så svær at mange vil kunne lese den uten briller. Hør platen eller bestill plateboka her:

Streaming / Digitalt
Spotify: https://goo.gl/TBlZFL
Tidal: https://goo.gl/Tb3qeV
iTunes: https://goo.gl/W2zAbK

Fysisk (CD og Bok)
CDON: https://goo.gl/768JlR
Platekompaniet: https://goo.gl/9B3qV7
Haugenbok: https://goo.gl/LFD5Q8
Tigernet: https://goo.gl/lhAHXF

El Cuero på jubileumsturné

Ketil Sveen

El Cueros nye album "For All Remaining Days" er ut nå! Du kan sjekke det ut ved å følge denne linken: https://lnk.to/F-A-R-D
Bandet legger straks ut på jubileumsturné, foreløpig er disse datoene klare:                                

17.02. Bryggerhuset Syd, Halden
18.02. Gamlebyen Kulturhus, Fredrikstad
24.02. Nordpol Kro, Vardø
03.03. Garage, Bergen
10.03. Kulturpuben, Lillestrøm
17.03. Baracoa, Sandvika
18.03. City Scene, Alta (m/ The Modern Times)
31.03. Vårsøg Hotell, Surnadal
01.04. Byscenen, Trondheim
21.04. Konsertscenen/Pinne, Finnsnes (m/ The Late Great)
22.04. Kulturhuset, Tromsø (m/ The Late Great)
28.04. Papirhuset, Drammen
29.04. Krøsset, Oslo

El Cuero "The Whole Love" - singel og video + pluss nytt album!

Ketil Sveen

El Cuero er ute med ny single/video med tittel The Whole Love:


https://www.youtube.com/watch?v=uB7DspVdArE

"The Whole Love" er en tjuvstart på bandets tiårsjubileum i 2017, og vil også være med på det nye albumet "For All Remaining Days" som slippes 27.januar på Voices of Wonder/Gravel Road Records.

Gribbene: Nytt band debuterer på Voices of Wonder

Ketil Sveen

Nytt band på Voices of Wonder som spiller rock med norske tekster. Bandbesetning: Marius Roti,  Kim Raaden Hoque, Ole Henrik Lund, Ronny Pøbel Olsen  Første single/video «Vi er gribbene»: https://www.youtube.com/watch?v=mKR5Ql46KCs

 «Bredbent og herlig, hardtslående og tøff, svett, støvfokk rock’n’roll. Hva mer  trenger vi…? Fint lite. Så, YEEEHAW! We love it! Låta «Vi Er Gribbene»  swinger»  

http://thewilhelmsens.com/gribbene-vi-er-gribbene-voices-of-wonder/

 «Gribbene er sultne» - hissig.nohttp://www.hissig.no/gribbene-er-sultne/

 Albumtittel: «Gribbene»   Utgivelsesdato:  13.januar 

Petter Baarli - Nytt soloalbum og releasekonsert!

Ketil Sveen

Den usedvanlig aktive gitarhelten Petter Baarli er for tiden aktuell som  mannskap på Jarle Andhøys ekspedisjon i Sørishavet med Berserk, en ekspedisjon som dokumenteres på TVNorge. I tillegg har han fullt program medBackstreet Girls og Valentourettes, og sannelig har han fått tid til å lage et nytt soloalbum også.

Hans første soloplate You Petter B. Goode oppnådde godt salg, gode kritikker og masse medieoppmerksomhet, noe som medførte at mange ble  oppmerksomme på Petters posisjon som norsk rocklegende.

Nå er han altså klar med en ny soloplate, med den treffende tittelen «Frankly My Dear, I Don’t Give a Damn!». Platen utgis på vinyl, CD og digitalt 22.april.

Med seg på platen har han bl.a. BT Baarli, Dan Thunderbird, Honest John Plain, Casino Steel, Tenpole Tudor og Glen Matlock. Petter har selv produsert platen, og Jørgen Granholt-Henriksen har vært tekniker.

Onsdag 20.april blir det releasekonsert på Pokalen, Vulkan, Oslo!

Sørgekåpe 2 Engler

Ketil Sveen

Sørgekåpes nye sang 2 Engler, med Ingentings Kjell Undheim på gjestevokal, er ute nå. Hør den her:  http://phonofile.link/2-engler