Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

News

BISÅN, nytt, norsk band med debutsingle

Ketil Sveen

https://believemusic.lnk.to/Bisan-SinkTheSun
Vi vil gjerne presentere BISÅN, en norsk «power trio» med vokal/gitar, bass og trommer. Altså en velprøvd og velfungerende oppskrift fra The Jimi Hendrix Experience og Cream og framover, i dette tilfelle i form av tre unge og dyktige norske musikere.

Bandet består av Eirik Næss på vokal og gitar, Fredrik Karlsen på bass og Anders Langset på trommer. Førstnevnte kommer fra Larvik, de to andre fra Hønefoss. Selv om bandet BISÅN er ferskt, har medlemmene erfaring fra å spille med Erik og Kriss, Noora Noor, Chris Medina, Astrid S, Alejandro Fuentes, CDLM, Sandra Lyng, Sirius, Silya m.fl. Alle medlemmene har enten mastergrad eller bachelor innen musikkfag, så Bisån er et ungt band med massevis av erfaring.

BISÅN ble startet i mars 2015 med intensjon om å rocke løs på en enkeltstående konsert. To år senere er gutta i full gang med innspilling av debut-album. Første singel "Sink The Sun" utgitt 19. mai 2017 gir en smakebit på hva BISÅN handler om. Sangen er innspilt i Velvet Recording, Spydeberg med Christer Krohg som medprodusent og tekniker. Eirik Næss står for teksten, alle tre medlemmer har bidratt som komponister.

Med inspirasjon fra band som Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin gir bandet også plass til en pop-sensibilitet som minner om artister som James Bay og John Mayer. Trioen har brukt de to første årene av sin levetid som et klassisk garasjeband, på en hytte i fjellet hvor blod, svette og tårer har blitt lagt inn i å perfeksjonere låter og sound. Alle disse timene høres; spesielt når man opplever BISÅN live. De er et levende eksempel på en godt kjent sannhet, nemlig at rocken fortsatt lever!